6 søyler for intimitet

Intimitet er den behagelige følelsen av å være trygg og kunne stole på en annen. Intimitet dukker ikke bare opp, man må jobbe for å skape den. Den utgjør en veldig viktig del av alle livets faser. Utfra mitt perspektiv hviler intimitet på 6 grunnleggende søyler. Under konsultasjoner med klienter fokuserer vi primært på intimitet i forhold til din egen kropp. Alt begynner og slutter med kjærlighet til en selv. Elsker jeg meg selv, kan jeg også elske andre. Har jeg medfølelse for meg selv, kan jeg også vise den overfor andre i ulike faser av livet.

Respekt, kjærlighet og medfølelse. Det er det intimitet handler om.

Intimitet i parforhold og relasjonen til din egen kropp

Alle ønsker vi å elske og å bli elsket. Å kjenne nytelse fra en intim relasjon og vår egen seksualitet. Det vi trenger å skjønne er at grunnlaget for seksualitet er kjærligheten til oss selv.

Intimitet gjennom svangerskap og fødsel

Plutselig er du i en helt ny rolle. Hvordan kan du håndtere den nye situasjonen? Du elsker kroppen din slik den er. Du har kommet langt. Du aksepterer deg selv. Du tar vare på kroppen din. Plutselig, fordi du er gravid, begynner den å forandre seg. I løpet av graviditeten har det blitt en utfordring for deg å opprettholde intimitet i forholdet. Jeg er her for å hjelpe med dette. I trygge omgivelser vil jeg ta deg gjennom universet av intimitet under svangerskap og fødsel, slik at du kan nyte alle aspektene av å bli mamma.

Intimitet i mammarollen

Den etterlengtede babyen er født. Dere er lykkelige foreldre. Med ett er verden snudd på hodet. Plutselig forsvant intimiteten i forholdet deres. Hvordan kan dere finne tilbake til den? Hvordan forholde dere sammen til en helt ny situasjon? Jeg har opplevd det selv. Jeg vet hva som hjelper. Du må bare ha lyst til å gjøre en endring.

Intimitet gjennom barndom og tenårene

I løpet av de første 18 månedene utvikler barn en intim relasjon med kroppen sin. Frykter du de første spørsmålene barnet ditt vil komme med om seksualitet og sex? Ikke sikker på hva du bør gjøre når ditt kjære barn tar på tissen? Det er faktisk mulig for deg å påvirke hvordan barnet vil tilnærme seg kroppen. Du kan påvirke hvordan datteren din vil oppleve sin seksuelle debut. Først arbeider vi oss sammen gjennom frykten din. Deretter kan vi forberede deg på tiden der spørsmål vil bli stilt.

Intimitet i moden alder

Du er i et forhold som har vart over tid, og du tror at ingenting lenger kan overraske deg. Jeg vil vise deg at du tar feil. Jeg vil vise at det er mulig å forelske seg i hverandre på nytt og på nytt. Selv etter 20 år er det fremdeles mulig. Fremdeles er det så mange ting å oppdage. Uansett om du bor alene, er fraskilt, eller akkurat har kommet ut av et lengre forhold og ikke fatter hvordan du skal kunne bli sammen med noen igjen, vil jeg hjelpe deg. Sammen vil vi oppdage de skjulte talentene dine. Du vil bli overrasket over hvor fullstendig du kan nyte livet, selv i moden alder.

Intimitet ved dødsleiet

Alt vil ta slutt. Til og med livet. Det er vår oppgave å gi slipp på de vi elsker med respekt.