Kunsten å berøre

Få fart på sexlivet igjen

Kunsten å berøre

Filosofien bak arbeidet mitt handler om å forstå kroppen som en helhet flettet sammen av den fysiske kroppen, sinnet, sjelen og emosjonene, med full harmoni som mål. Alle disse komponentene er helt avhengige av hverandre, og avvik i enhver del kan blokkere energistrømmen. Derfor er det viktig å pleie kroppen i sin holistiske, eller helhetlige, form.

Hvis vi lar være å styre kroppen og lytter til den istedet, får vi kjenne hvordan livskraften, vår seksuelle energi og andre energier smelter sammen i energibanenes flette og danner en sterkt pulserende og livlig organisme.

Jeg skal lære deg måter å berøre på som gjør det mulig å vekke denne pulserende organismen til livet, både hos andre og hos deg selv.

Å slippe tak

Dette er et prinsipp som går mot den rådende samfunnstrenden. Det lærer oss nemlig å bli passive, slippe kontroll og la ting utvikle seg slik de vil. Vi tar på oss en observatørrolle og registrerer hvordan kroppen vår oppfører seg. I praksis krever dette å ha tillit og godta alt som dukker opp uten behov for selvkontroll.

Å bli bevisst

Bevissthet handler om aksept for det nåværende øyeblikket – jeg er her og nå, tankene mine får lov til å strømme fritt, og fokuset flytter fra hodet til kroppen. Med prinsippet om å slippe tak i bakhodet observerer jeg bevisst hva kroppen min trenger.

Å forandre

Eller transformere. Jeg oppholder meg ikke lenger i hodet, vurderer ikke, analyserer ikke. Jeg bare er og ønsker velkommen til den nye energien som strømmen gjennom kroppen. Jeg kjenner den, forstår hva den er, og kan følge den eller slippe den.

Sted

Sørbråten Gård, Maridalsveien 551, Oslo 0890

Pris:

1250 NOK 

Pris for MAT: 400 NOK

Hvis dere vil gjenta workshopen kan du sende oss en epost og få 50% rabatt.

Kost og losji er ikke inkludert. Kost betales separat ved oppmøte. 

Ta med
  • Komfortable klær
  • Et skjerf til å dekke over øynene med
  • Noe å sitte på, som et teppe eller en yogamatte
  • Tøfler
  • Massasjeolje
  • Et håndkle
  • blyant og skriveblokk

Timeplan
  • kl 10 – 19 

 

Undervisning foregår på engelsk. Ta kontakt ved behov for oversettelse.

Dates

Ta kontakt med meg

og meld deg på workshopen.
Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut.
Ved å sende meldingen, bekrefter jeg behandlingen av personopplysninger.