Mor og datter

Du vil lære å lytte til hverandre og kommunisere med respekt overfor den andres emosjoner og følelser.

Mor og datter

Til dattera mi:

Jeg ser tårene som renner nedover kinnet ditt. Jeg ser sinnet i øynene dine. Jeg ser at du biter sammen tennene og er rasende, og jeg sverger at jeg kjenner like stor smerte i hjertet som du gjør. Kanskje enda større. Jeg vet ikke. Jeg har nemlig ingen anelse om hvordan jeg kan snakke med deg om slike ting.

Hver gang du skriker på meg: Du skjønner ingenting, du forstår meg ikke i det hele tatt… Hvis du bare visste hvor ulykkelig jeg er…

Jeg kjenner at det gjør vondt i hjertet, det er vanskelig å puste… Jenta mi, jeg vet. Jeg òg har vært ung. Jeg òg har blitt skuffet og såret av livet, venner… Jeg vet bare ikke hvordan jeg kan dele erfaringen min med deg, slik at det skal hjelpe deg. Jeg aner ikke hvordan jeg bør prate med deg om så viktige ting. Jeg trodde jeg visste det, men nå kan jeg se at du ikke forsto meg på den måten jeg hadde tenkt. Jeg skammer meg og er redd og vet nesten ingenting.

Men jeg vet at jeg elsker deg så høyt og at jeg ikke vil la ting være sånn som dette. Jeg vil ikke at slike misforståelser skal gjenta seg. Jeg vil være din støtte så lenge jeg lever.

Elsker deg,

Mamma

 

Til mammaen min:

Min kjæreste mamma. Du vet hvordan jeg skreik på deg i går, det var ikke meninga. Jeg føler bare at du ikke forstår meg og at det ikke går an å prate om sånne ting med deg. Du ser meg ikke, du hører ikke hva jeg trenger. Jeg vet ikke om du elsker meg engang. Men jeg elsker deg så høyt og trenger deg så fælt. Jeg trenger å prate med deg om greier, mer enn jeg vil innrømme, men det går ikke, du vil jo ikke snakke om noe som helst.

Jeg skulle ønske at ting var som før. Da jeg var liten og fikk sår på kneet, blåste du alltid på såret og kysset meg. Jeg elsker deg og har så lyst til å fortelle deg alt. Jeg vet bare ikke hvordan.

Elsker deg,

Dattera di

Denne workshopen passer for alle mødre og døtre. Du kan ta med deg flere enn en datter eller flere generasjoner.
Aldersgrensen er 8 år.

 
Sted:

TBD

Ta med:
  •  
 
Timeplan

Du vil lære å lytte til hverandre og kommunisere med respekt overfor den andres emosjoner og følelser.

Du vil bevisstgjøre deres familiemønstre og belastninger og lære hvordan du kan jobbe med dem, løse dem og frigjøre deg selv og dattera di eller døtrene dine fra dem. 

Dere vil få støtte og et trygt sted for å kunne snakke om tunge temaer som dere sliter med å takle og som forsøpler forholdet deres med emosjonell negativitet.

Vi skal le, danse, hvile, ta vare på oss selv og utdype bånd med våre nærmeste. Med en del av oss selv som lever et annet liv som er hennes eget, men som påvirker våre liv ved å gjøre det. Om vi vil eller ikke :o)


Pris:

Prisen er 2250 NOK for en mor med datter og 500 NOK for hver ekstra deltaker – en annen datter en bestemor. Fordi bestemødre er mødre, de også.

 

 

 

 

Dates

Ta kontakt med meg

og meld deg på workshopen.
Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut.
Ved å sende meldingen, bekrefter jeg behandlingen av personopplysninger.